Home Hírek 180 másodperc alatt is rád találhat a szerelem – Befutott az új...

180 másodperc alatt is rád találhat a szerelem – Befutott az új Rubin Pöttyös magyar fülszövege

Jessica Parktól a Flat Out Love és a Lélegezz velem! sorozatokat olvashattuk eddig a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, most ősszel pedig érkezik az írónő újdonsága, a 180 másodperc, amiben egy szorongásokkal küzdő lány egy társadalmi kísérlet során 180 másodperc alatt zúg bele közösségi média népszerű sztárjába.

Érdekes olvasmánynak tűnik, alább megnézhetitek az eredeti borítót és a magyar fülszöveget is.

Jessica Park – 180 másodperc

Három perc is elég ahhoz, hogy megváltoztasson egy életet.
Minden sebezhetőség ellenére. Minden félelem ellenére.

Vannak, akik az egész életüket anélkül élik le, hogy megváltozna a gondolkodásmódjuk. Allison Dennisnek viszont mindehhez 180 másodperc is elég…

Allison, aki a gyerekkorát nevelőcsaládok között ingázva töltötte, elhatározta, hogy senkit nem enged közel magához. Tizenhatéves koráig nem fogadták őt örökbe, így megtanulta, hogy jobb nem bízni a dolgok állandóságában. De harmadéves egyetemistaként egyre nehezebben tud elveszni a fülében zúgó fehérzajban.

A gyanútlan Allison egy délután épp a kampusztól nem messze sétál, amikor belerángatják egy társadalmi kísérletbe. Azt a váratlan feladatot kapja, hogy lépjen interakcióba egy vadidegennel, 180 másodpercen keresztül. Sem ő, sem a másik fél, a szívdöglesztő közösségi média sztár Esben Baylor, nem áll készen arra, ami ezután következik.

Amikor lejár az idő, az érzések olyan intenzitással törnek Allisonra és Esbenre, ami mindkettőjüket összezavarja és felvillanyozza. Legjobb barátnője unszolására Allison utazásra indul, hogy kiderítse, vajon az élmény, amin Esbennel osztozott, valódi-e – és azt, hogy képes lesz-e végre bízni magában, a többi emberben és a szeretet erejében.

Az egyik legmélyebb szerelmi történet, amit valaha olvastál, melyben egy szorongó lány rátalál önmagára.
Ismerd meg, mi zajlik a lelkében és gazdagodj vele