Home Hírek Herceg álruhában címmel jön az új LOL Könyv

Herceg álruhában címmel jön az új LOL Könyv

A Keserédes nyár mellett újabb LOL könyv jön idén ősszel, ami a Herceg álruhában címet viseli. A megjelenés 2019. október 14-én várható. Íme a borító és a magyar fülszöveg!

Stephanie Kate Strohm – Herceg álruhában

A tizenhat éves Dylan Leigh élete akár normális is lehetne, ha nem Miss Missisipi volna a nővére, aki ráadásul épp házasodni készül. A szépséges Dusty egyáltalán nem hétköznapi módon találta meg az igazit, hanem a Herceg álruhában című valóságshowban.

A herceg, aki valójában csak egy lord, és erre Dylan rendszeresen emlékezeti nővérét, skót származású, ezért az esküvőt Skóciában tartják, és hogy a helyzet még különlegesebb legyen: karácsonykor.

Dustyval ellentétben Dylan sokkal kevésbé viseli jól a nyilvánosságot, és azt, hogy a valóságshow producerei számára semmi sem szent, csak a nézettség. Ráadásul a jövőbeli anyós sem túl barátságos a nővérekkel, aki egyetlen fiacskájának másmilyen társat képzelt el.

Még mielőtt az egész karácsonyi szünet rémálommá válna Dusty számára, megismerkedik az arisztokratikus külsejű kékszemű Jamie-vel. Lehet, hogy kibontakozó szerelmük csak egy újabb valóságshow kezdete lesz?