Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sólyomszem: Premier dátum, kép és infók érkeztek az új Marvel sorozathoz

Az EW ma megosztotta az első képet a Sólyomszem sorozathoz, és már premier dátumot is tudunk: az új Marvel sorozat 2021. november 24-én debütál a Disney+ műsorán.

(L-R): Kate Bishop (Hailee Steinfeld) and Hawkeye/Clint Barton (Jeremy Renner) in Marvel Studios’ HAWKEYE, exclusively on Disney+. Photo by Chuck Zlotnick. ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

A Sólyomszem főszerepében a Jeremy Renner által jól ismert Clint Bartont láthatjuk, újoncként érkezik Hailee Steinfeld, mint Kate Bishop. A képregényekben Kate vette át Sólyomszemtől a stafétát annak a halála után, és az Ifjú Bosszúállóknak is az egyik tagja.

Jeremy Renner nyilatkozott is, azt mondta, hogy Kate Bishop rajong Sólyomszemért, ami egyszerre idegesítő és bájos, de ez adja a két karakter közötti kapcsolat alapját. Bishop viszont több váratlan problémát is hoz Barton életébe.

Nem szabad megfeledkeznünk a nemrég bemutatott Fekete Özvegy film utolsó jelenetével sem, az ugyanis összekapcsolja az egyik főszereplőt a sorozattal. Erről bővebben itt írtam.

Ezt jelenti a Fekete Özvegy stáblista utáni jelenete


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading