Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sötét, magányos átok – Itt az új Vörös Pöttyös magyar borítója!

Végre érkezik magyarul Brigid Kemmerer sikerkönye, a Sötét, magányos átok, ami egy Szépség és a szörnyeteg retelling. „Belle” ezúttal a mi világunkból érkezik, hogy megmentse a szörnyet.

A sorozat elképesztő sikert aratott külföldön, a Goodreadsen jelenleg 68 ezer csillagozással is 4.12-es tetszési indexen áll.

Már befutott a magyar borító is, szerencsére megkaptuk az eredetit. Valami elképesztően gyönyörű, simán ez lesz az egyik legszebb Vörös Pöttyös regény!

Brigid Kemmerer – Sötét, magányos átok (Átoktörők 1.)

Egy elátkozott birodalomban… a szerelem a legsötétebb zugokba kényszerül.

Légy szerelmes, törd meg az átkot!

Rhen herceg, Emberfall trónörököse azt hitte, minden rendben lesz. Bár egy nagy hatalmú varázslónő megátkozta, és arra ítélte, hogy folyamatosan újraélje a tizennyolcadik évének őszét, ő biztosra vette, hogy ha egy lány beleszeret, azonnal megmenekül. Azonban minden ősz végén gonosz, kíméletlen bestiává változik.

És elérkezett az utolsó ősz…

Harperhez sosem volt kegyes a sors. A családja romokban, a bátyja pedig, aki képtelen összetartani a családot, folyamatosan alábecsüli őt. Harper már korán megtanulta, hogy csak kemény küzdelmek árán boldogulhat. De amikor egy embertársa megmentésére siet, hirtelen Rhen elátkozott világában találja magát.

Törd meg az átkot, mentsd meg a birodalmat!

Herceg? Szörny? Átok? Harper azt sem tudja, hol van és mit higgyen. De ahogy egyre több időt tölt el Rhennel a mágikus birodalomban, lassan megérti, mi minden forog kockán. És amikor Rhen rájön, hogy Harper nem csak egy újabb meghódítandó nőnemű, ismét feltámad benne a remény. De hatalmas erők állnak szemben Emberfall-lal… Vajon ha megtörik az átok, az elég ahhoz, hogy megmentse őket és a birodalom népét a teljes pusztulástól?