Home Könyvek listák Röhögj Te is a Vörös Pöttyös-szerzők legcikibb gyerekkori képein!

Röhögj Te is a Vörös Pöttyös-szerzők legcikibb gyerekkori képein!

Terjed egy – Novák Vica szavaival élve – őrült kihívás a Könyvmolyképző Kiadó szerzői között, aminek az a lényege, hogy ossz meg magadról ciki gyerekkori képeket. Mondtam már, hogy az egészet én találtam ki? 🙂

Az úgy kezdődött, hogy a Csillagszóró Könyvkarácsonyos képek között találtam egy extra bénát, amin olyan hülye fejet vágok, hogy meg kellett osztanom. Erre Eszes Rita replikázott egy hasonlóan béna képpel az eseményről. Na és itt került szóba, hogy nekem a gyerekkoromból van egy béna Spice Girls-ös pólós képem, és annál cikisebb nincs. Aztán kihívtam Eszes Ritát egy ciki-kép párbajra.

* Nézd meg az összes cuki-cink fotót! Rácz-Stefán Tibor + Eszes Rita + Róbert Katalin + Novák Vica *

Magabiztos indulóként három fotót is feltöltöttem: kettő Spice Girls-pólósat, amit nagy büszkeséggel viseltem az egyik osztálykirándulásunk alkalmával. Bónusznak pedig ki tettem még egy másik szépséget is, ami az Elsőáldozásomon történt, amin szó szerint elaludtam. De tényleg!

Eszes Rita sem várt sokáig a replikával, és miután megosztott két űbercuki rókás-farsangos fotót, jöttek a ciki variánsok is, ahol mondjuk inkább a háttér volt a kissé cink, szóval bocsi Rita, de úgy érzem, kiütéssel győztem. A retró számítógép dacára is. De így is cuki vagy! <3

A diadalnak azért nem lehetett sokáig örülni, mert csatlakozott a kihíváshoz Róbert Katalin is. Csak legyintettem, mikor jelezte, hogy indul. Most komolyan, aki ránéz, azt hihetné egy tündért lát, esélytelennek éreztem, hogy legyenek ciki képei. Na de kérem vannak, és nem is akármilyenek! Nézzétek a kecskét!

Az Érints meg! és a Meghitt pillanatok antológiából ismert – amúgy mesekönyveket is publikáló – Novák Vica is beszállt a buliba, és baromi komolyan vette a feladatot, a legelső képén olyan fejet vág kisbabaként, mint egy hatvan éves bácsi – csak ráncok nélkül 🙂 És még így is sikerült édesnek maradnia! 🙂

És mit hoz a jövő? Úgy tűnik, még több cukker ciki képet, ugyanis rávettük Bessenyei Gábort is, hogy rántsa le a leplet a cink képeiről, bár nagyképűen azt írta, ő tökéletes kisgyerek volt, így “csak” tinikori botlásokban reménykedhetünk. Ráadásul Bodor Attila is jön majd új fotókkal.

Én pedig ígérem, nem lazsálok, igyekszem még több írót belevonni az őrületbe, mert ne már mindig csak a tökéletesen sikerült képeket lássuk a Facebookon. Egyetértetek?