Home Könyves idézetek Íme 10 vérlázítóan szexi Daemon Black idézet!

Íme 10 vérlázítóan szexi Daemon Black idézet!

Egy biztos: Daemon Black az egyik legmenőbb könyves álompasi, nem véletlen, hogy ilyen sokan szerettük meg. Most ki is gyűjtöttem tíz vérlázítóan szexi idézetet Daemon Blacktől, amik a három Oblivion kötetben hangzottak el. Jó olvasást!

#1

„– Ó, a fenébe! Lehet, hogy tényleg eltörtem a fenekemet.
– Remélem, nem. Különösen vonzódom a fenekedhez. – Ránevettem. – Elég piros az arcod. Biztos, hogy nem vágtad pofon magadat közben?
– Utállak – morogta.”

#2

„Kat… a fenébe, szépséges volt: leeresztett haja lágy, sötét hullámokban hullott a vállára. A piros garbó és a fekete farmer egészen megfeszült azokon a részein, amelyekkel szerettem volna közelebbről is megismerkedni. Sokkal közelebbről.
Miután a szövegemmel megolvasztottam az anyját, kivezettem Katet a házból. Kézen fogva, meg minden, még a kocsi ajtaját is kinyitottam neki. Magam voltam a megtestesült illem. Kívülről. Ami a fejemben járt, abban semmi illedelmes nem volt.”

#3

„Nem gyakran hordok szmokingot, de ha igen, akkor átkozottul jól áll nekem.”

#4

„Megfogtam Kat apró kezét, és követtük Blake-et az emberek tömegén keresztül. Arra használtam ki az időt, hogy rendbe szedjem a gondolataimat. Konkrétan, hogy újra a fejemmel gondolkodjak, ami a körülményeket figyelembe véve nem is volt olyan egyszerű.”

#5

„Szeretlek.
Ezt a szót sosem fogom megunni. Most is beleborzongtam. Nagyon szerettem volna egyszerűen a karomba venni Katet, hogy mindig biztonságban tarthassam. Szerettem volna jobb… luxenné válni miatta.”

#6

„– Megígérem, hogy nem ez lesz a jövőnk, cica. Biztosítani fogom számodra a jövőt. Egy normális életet.
– Nem akarok normális életet – válaszolta gyanúsan csillogó szemmel. – Csak egy életet, veled.”

Jennifer Armentrout - Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal)

#7

„Amíg mélyen benne vagy valamiben, sosem mondod ki, sosem teszed meg, amit kellene. Mindig csak utóbb, amikor már túl késő, akkor jössz rá, hogy mit kellett volna mondanod vagy tenned.”

#8

„– A világot is felégetném, hogy megmentsem őt!”

#9

„Összekapcsolódtunk. Örökre. És ettől a tudattól nem akartam sikoltozva elmenekülni az éjszakába.”

#10

„Az enyém. Én pedig az övé vagyok. Ez az igazság, és ez sosem fog változni.”