Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ez Colleen Hoover regény érkezik legközelebb a Könyvmolyképző Kiadótól!

Olvasói érdeklődésre a molyon a Könyvmolyképző Kiadó elárulta, hogy már szerződtek a legújabb Collee Hoover regény, a Verity kiadási jogaira. Az írónő itt most egy új műfajba vágott bele, egy romantikus pszichothrillert írt, ami talán a Kristály Pöttyös kategóriába illik a legjobban. Magyar megjelenési időpont még nincs, alább viszont megtaláljátok az eredeti borítót, és az általam ferdített fülszöveget.

Colleen Hoover – Verity

Lowen Ashleigh egy küszködő író, a pénzügyi csőd szélén áll, így elfogadja élete lehetőségét, egy remek állást.

A munkát a bestseller írónő, Verity Crawford férje, Jeremy kínálja, a feladat pedig egyszerű: a sérült feleség bestseller sorozatát kéne befejeznie Lowennek.

Lowen amint megérkezik a Crawford házba, nekiáll átnézni Verity évek óta gyűlő jegyzeteit, és reméli, hogy talál annyi anyagot, amiből elkezdheti a munkát. Amire viszont nem számít, hogy a kaotikus irodában rátalál Veirty be nem fejezett életrajzába, amiről Verity azt akarta, hogy soha, senki ne olvassa el. A szövegben ott vannak Verity emlékei, köztük az is, mi történt igazán, amikor meghalt a lánya.

Lowen úgy dönt, hogy távol tartja Jeremytől a memoárt, ám arra nem számít, hogy az érzelmei egyre mélyülnek Jeremy iránt…

Félelmetesen hátborzongató igazi Hoover impulzusokkal. Évek óta várok már egy ilyen thrillerre” – Tarryn Fisher


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading