Home Hírek Három évtizedes barátság történetét meséli el a Netflix a Szentjánosbogár lányokban

Három évtizedes barátság történetét meséli el a Netflix a Szentjánosbogár lányokban

Egy újabb Arany Pöttyös regényből készült feldolgozás! A Szentjánosbogár lányok alapján készült széria egy három évtizeden át nyúló barátság történetét meséli el.

A sorozat 2021. február 3-án kerül fel a Netflixre, most pedig megérkezett az első rövid előzetes is, ami alapján szuper történetre készülhetünk. Az én listámra legalábbis tuti felkerült, remélem a tiétekre is 🙂

A főszerepekben Katherine Heigl (Grace Klinika), Sarah Chalke (Dokik), Ben Lawson (The Good Place) és Beau Garrett. Ha több mindenre vagy kíváncsi a sztoriról, íme a regény fülszövege a poszter alatt.

Nagy ​hatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…

1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére „TullyésKate”-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.
Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.