Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vajon mit titkol a srác az új NA regényben? – Jön a Nagyot fogsz nézni magyarul!

Az Ulpius Kiadó (aka. Művelt Nép Könyvkiadó) újabb őszi megjelenéséről rántotta le a leplet. Érkezik magyarul egy újabb Lauren Blakely könyv, ami Amerikában is áprilisban debütált. Íme a borító és a fülszöveg!

Lauren Blakely – Nagyot fogsz nézni

Várható megjelenés: 2018. 10. 01.

* Rendeld elő ide kattintva -20% kedvezménnyel! *

El sem képzelhettem volna tökéletesebb éjszakát.

Egyetlen mesés éjszakára – egy jelmezes bulin Manhattan szívében -, nem az a milliomos vagyok, akiből mindenki akar egy darabot. Jó… multimilliomos. De ki számolja a nullákat? Én biztosan nem, és az a nagyon izgalmas nő sem, amilyennel még sosem találkoztam, aki történetesen szeret táncolni, szellemesen cseveg, és éppolyan szenvedélyesen imádja a falhoz döntős szexet, mint én.

Nincs szükség nevekre, sem névjegyekre. Ezért akarom jobban megismerni őt. Úgy tűnik, a titokzatos csajom önmagamért kedvel, nem pedig a hatalmas… bankszámlámért. Minden remekül megy. Másnapig, amikor egy kicsit bonyolultak lesznek a dolgok. (Gyorshír: nagyon bonyolultak.)

***

A srác elbűvölő, okos, hihetetlen szerető, de… Egyetlen célért hajtottam, és akár hiszitek, akár nem, épp a titokzatos pasim áll köztem és az álommunkám között. Iszonyúan szükségem van arra a munkára, hiszen az én küzdelmes életem semmiben sem hasonlít az övéhez. Ideje magam mögött hagyni azt a mesés éjszakát, és arra koncentrálni, hogy megtudjam, mitől indul be. Elég baj, hogy kiderül: az ő lelkivilága az én lelkivilágom, és éppúgy imádja New Yorkot, mint én.

Az együtt töltött napjaink alatt valami mást is felfedezek, amit a sors kegyetlen fintorának érzek – beleszeretek ebbe a modern mesebeli hercegbe. El sem képzelhettem volna ilyen befejezést.