Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ha Riverdale rajongó vagy, akkor ezt az 5 videót látnod kell!

Már csak pár hetet kell várni a Riverdale harmadik évadára, és hogy könnyebb legyen a várakozás, összegyűjtöttem 5 videót, amit szerintem minden Riverdale rajongónak érdemes látnia 🙂

Cole Sprouse és K.J. Apa tavaly részt vett egy Bók-csatán, és egymásnak olvasták fel a rajongók cuki üzeneteit. Iszonyú édes és vicces lett, Cole pedig talán még sose volt olyan helyes, mint ebben a videóban.

Bók-csata, második felvonás! Itt Charles Melton és Hart Denton „estek egymásnak” a rajongók üzeneteivel, a végeredmény pedig fenomenális lett. Oké, nem annyira, mint Cole-éké, de azért mosolygós lett ez is.

A Kevint alakító Casey Cott az alábbi videóban Riverdales mémeket figuráz ki, a lehető legcukibb módon. Ráadásul itt-ott bele is viszi a karakterét, és hát, pont ettől üt nagyon. A Betty – Archie mémeken még mindig röhögök 😀

Ki tette ki Instagramra az adott posztot játékot tartottak a Riverdale főhősei. Tehát látták a képet és a leírást, és úgy kellett kitalálniuk, hogy melyikük posztolta. Jópofa kis videó, mosolygós. Cole pofavágásai meg aztán pláne!

Mémek újrajátszása? Na, ezzel próbálkoztak a srácok, az arcukkal – vagy épp a kezükkel – alkották újra a mémeket, például a Homelandeset. Haláli!