Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 író, akinek ha megjelenik egy új könyve, nekem azt olvasnom kell!

Mindenkinek vannak olyan kedvenc írói, akik a maximális bizalmát élvezik. Én is így vagyok vele: sokszor még a fülszöveget sem csekkolom, ha tőlük érkezik egy könyv, egyszerűen csak elkezdem olvasni, mert tudom, hogy hozzák azt a bizonyos minőséget. És kikről van szó? Íme, a kedvenc megbízható íróim!

Cassandra Clare

Nem mondhatnám, hogy a kapcsolatunk zökkenőmentesen indult. A Csontváros végén lévő „testvéres” függővég ugyanis kicsapta nálam a biztosítékot, de ahogy tovább olvastam a sorozatot, úgy szerettem egyre jobban bele Clare karaktereibe. Az Árnyvadász világot mostanra már imádom, ráadásul a Magisztériumtól is fájó volt a búcsú. Így mese nincs, Clare felőlem bármit írhat, nekem azt el kell olvasnom!

Colleen Hoover

Bár a Slammed-sorozata nem lett nagy kedvenc, de az írónőtől így is bármely könyvét boldogan elolvasom. Mert ő az, aki könyvről-könyvre megújul, mindig valamilyen egyedi és érdekes témát taglal, de eközben tartja a tök jó, rá jellemző szerkezetet, hogy a kötet közepén robban valamilyen titok, ami mindent felborít. Ráadásul nagyon szeretem a karaktereit is.

Elle Kennedy

Nem volt még olyan könyv az írónőtől, amit ne imádtam volna. Az Off-Campus nagy kedvenc lett, ráadásul azokat a köteteket is nagyon szerettem, ahol társszerzőként működött közre (Royal család + HIM – Ez a srác). Kennedy nagyon jól ábrázolja a karaktereit, érdekes témákat mutat be, ráadásul az erotikát is nagyon szépen és érzékletesen helyezi el a könyveiben. Remélem még sok művét olvashatjuk magyarul.

Jennifer L. Armentrout

Az írónőtől már nagyon sokat olvastam, és igen, utólag eléggé feltűnt, hogy az összes férfi főhőse eléggé hasonlít Daemon Blackre. Viszont ezen könnyedén túlteszem magam, mert imádom az általa megalkodott világokat, a romantikus szálait és a könnyed humort amit képvisel.

Kae Westa

Nem titok, Kae-vel jó barátok vagyunk, de nem ez az oka annak, hogy boldogan olvasom a könyveit. Egyszerűen szeretem azt, hogy olyan gyönyörűen ír, komolyan, élvezet olvasni a sorait. Imádom látni miként fejlődik könyvről-könyvre, és azon írók közé tartozik, akiknél érzem, a lelkét is beleírta az adott történetbe – utóbbi pedig nekem nagyon fontos.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading