Home Hírek Merre jársz Caroline? Végre elhintett egy infót a Legacies, a Vámpírnaplók testvérsorozata!

Merre jársz Caroline? Végre elhintett egy infót a Legacies, a Vámpírnaplók testvérsorozata!

Amikor a Vámpírnaplók végén megnyílt a különleges bentlakásos iskola, Caroline és Alaric közösen vezette, és eleve azért nyitották meg, hogy a lányaiknak, és a különleges gyerekeknek legyen hol tanulniuk. Caroline a The Originalsban is feltűnt, akkor éppen Franciaországban találkozott Klausszal.

A Vámpírnaplók harmadik testvérsorozatában, a Legaciesben viszont még nem láthattuk Caroline-t, de a harmadik részben megtörtént az első említése. Josie mondta Hope-nak, hogy az anyukája új diákokat toboroz az intézménybe, és ezért olyan ingerlékeny mostanában Lizzie. De miről is van szó pontosan? Figyelem, pici spoilerrel folytatom!

Julie Plec, a showrunner elárulta, hogy Caroline okkal van távol, méghozzá a lányai miatt. Ugyanis kutat, méghozzá olyan infókat, amik az ikerlányok hosszútávú túléléséhez szükségek. (Mert ugye a Vámpírnaplókból kiderült, hogy nem hétköznapi boszorkányokról van szó).

Julie Plec korábban elárulta azt is, hogy az ajtó nyitva áll Caroline (Candice King) előtt, már a forgatókönyv ötletek is elkészültek, csak bevetésre várnak. A színésznő viszont most a családjával szeretne tölteni egy kis időt, mielőtt újra Caroline bőrébe bújik.