Home Könyvtrailer Catwoman – Lélektolvaj: Itt egy szuper könyvtrailer Sarah J. Maas új könyvéhez!

Catwoman – Lélektolvaj: Itt egy szuper könyvtrailer Sarah J. Maas új könyvéhez!

A napokban jelent meg Sarah J. Maas új regénye, a Catwoman – Lélektolvaj. elolvastam, és azt kell mondanom, szerintem ez a legjobb könyv, amit Maastól valaha olvastam bővebben az értékelésemben.

A könyvhöz készült egy zseniális trailer is, alább megnézhetitek, a trailer szerintem vérprofi lett 🙂 Remélem meghozza a kedvetek a könyvhöz, mert Selina megérdemli, hogy minél többen megismerjék a történetét 🙂

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a kiadótól kedvezményesen! *

Catwoman – Lélektolvaj blogturné

 • Az Üvegtrón és a Tüskék és rózsák udvara sorozatai után most egy Stand Alone kötet érkezik Sarah J. Maas írónő tollából a Könyvmolyképző Kiadónál. A júliusban megjelenő könyv középpontjában nem más áll, mint az egyik legikonikusabb DC karakter, a Macskanő. Amennyiben kíváncsiak vagytok Selina Kyle történetére, tartsatok velünk, és játsszatok a könyvért.

 • A mostani játékunk DC Comics karakterekhez fog kötődni. A feladat, hogy felismerjétek az állomásokon található képek szereplőit, és beírjátok a nevüket a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

   

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 08.05. Sorok Között
  08.06. Readinspo
  08.07. Könyvvilág
  08.08. Sorok Között extra állomás
  08.09. Olvasónapló
  08.10. Fanni’s Library
  08.11. Deszy könyvajánlója
  08.12. Könyv és más
  08.13. Hagyjatok! Olvasok!
  08.14. Dreamworld extra állomás
  08.15. Kelly és Lup olvas
  08.16. Dreamworld

Könyvkritika: Sarah J. Maas – Catwoman: Lélektolvaj