Home Hírek Stephenie Meyer megírja Jacob és Renesmee történetét is regényben!?

Stephenie Meyer megírja Jacob és Renesmee történetét is regényben!?

Idén 10 éve, hogy a Twilight – Alkonyat megérkezett a mozikba, és hatalmas siker lett. Ennek örömére például új borítókkal jelenik meg az összes DVD. Egy speciális vetítést is tartottak, ahol kérdezni is lehetett.

A rajongók között már régóta téma, hogy lesz-e Jacob és Renesmee könyv. Ezt is megkérdezték az írónőtől, aki azt felelte, hogy már megvan a koncepciója, trilógiában gondolkodik. És ha netán hirtelen meghalna, a partnere a teljes sztorit elmeséli.

Szóba került a Midnight sun is, ami az Alkonyat tükörregénye lett volna, Edward szemén át elmesélve a sztorit. Az írónő elég sokat megírt belőle, de végül az kikerült a netre, ezért nem folytatta tovább. Az anyukája is nagyon szorgalmazza, hogy elkészüljön, különösen mert Meyer megírta neki Anyák napjára a mezős jelenetet. Elmesélte azt is, hogy hosszabb lenne, mint a Twilight, mert nincsenek benne “alvó szakaszok“, hiszen a vámpírok nem alszanak.

Összességében tehát annyit mondhatunk, hogy Meyer fejében még él a Twilight világa, megvannak a történetek, az ötletek, már “csak” le kéne írnia őket. Viszont ugye egyértelműen nemet – és igent se – adott arra, hogy megírja-e őket, így nem marad más, csak a remény.