Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Hannah Instagram profilja előre jelezte a 13 okom volt tragédiáját…

A 13 okom volt sorozat kreátorai létrehoztak minden karakternek egy Instagram oldalt még a széria debütálása előtt. És igen, Hannah Baker is kapott egyet. Az Instagram oldal természetesen a sorozat történetéhez hűen mesél el adalékokat a karakterek életéről. Maga az ötlet, és a kivitelezés is zseniális.

https://www.instagram.com/p/BSPXS5Hha-E/?taken-by=itsmehannahbaker

Hannah Instagram profilja iszonyúan tanulságos, hiszen a legutolsó posztok már jól mutatják a lány hol néma, hol hangos segély kiáltásait.

A bolygón akarunk tudni” – áll a kép feliratán, mellette pedig Hannah kiírása: „Nem igazán érzem így„. Egy másik képen az üres suli melletti felirat: „Semmi sem számít már„, rögtön utána Hannah leadott melós ruhájaErre sem lesz már szükségem„.

A legutolsó kép a leginkább tanulságos, itt már a térkép látható, ami a kazetták útvonalához készült. „Soha senki sem bánthat engem többé” felirattal lett posztolva.

Ide kattintva érdemes átböngészni az Instagram oldalt, megnézni a feliratokat. Nagyon jól elgondolkodtatja az embert arról, hogy vajon hány általunk követett ismerős/ismeretlen kiált segítségért némán a közösségi médiában. Éppen ezért érdemes kicsit jobban odafigyelni Instagramon és Facebookon is az ismerőseinkre ha tudjuk, hogy sok nehézségen van túl.

https://www.instagram.com/p/BQyLa_-hWEH/?taken-by=itsmehannahbaker