Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön Colleen Hoover új Rubin Pöttyöse, a Regretting You!

November környékén érkezik magyarul Colleen Hoover új Rubin Pöttyös regénye, a Regretting You. Már volt szerencsém elolvasni, nagyon szerettem, leginkább azoknak ajánlom, akik szerették a Without Meritet.

Itt két nézőpontkarakter lesz, anya és lánya, akik között tizenhét év a korkülönbség, és a szerelem mellett a család is kiemelt szerepet kap. Fülszöveg és eredeti borító alább!

Colleen Hoover – Regretting You

Hogy szedd össze a szilánkokat, ha nincs ragasztó, ami egyben tartja?

Morgan Grant és tizenhat éves lánya, Clara, a legkevésbé sem szeretne hasonlítani egymásra.

Morgan elszántan meg akarja óvni a lányát attól, hogy ugyanazokat hibákat kövesse el, mint ő maga: túl fiatalon teherbe essen és férjhez menjen. Morgannek akkor félre kellett tennie az álmait.

Clara nem akar anyja nyomdokaiba lépni. És az ő kiszámítható anyukájával amúgy sincs bennük semmi közös, fikarcnyi sem.

Harcos természetükkel és egymásnak ellentmondó céljaikkal Morgan és Clara rettenető nehezen tud együtt élni. Csak Chris tud békét hozni a családi otthonba, Morgan férje, Clara apukája, a család oszlopa. De ez a béke darabokra törik, mikor Chris karambolozik – tragikusan és sok kérdést felvetve. A szívet tépő és tartós következmények jóval túlnyúlnak Clarán és Morganen.

Morgan küszködik, hogy megint felépítsen mindent, ami összetört körülöttük, és végül annál talál vigaszra, akitől a legkevésbé várná. Közben Clara egy olyan fiú felé fordul, akitől eltiltották. Minden egyes nap újabb titok, neheztelés, félreértés választja el anyát és lányát. Már-már annyira, hogy talán lehetetlen visszatalálniuk egymáshoz.

A rémálmod, amit mégis túl lehet élni?

Nézz a mélyére!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)