Home Hírek "Amerika kapitány" főszereplésével készül tv-sorozat a Könyvmolyképző Kiadó regényéből

"Amerika kapitány" főszereplésével készül tv-sorozat a Könyvmolyképző Kiadó regényéből

Az Amerika Kapitányt megszemélyesítő Chris Evans nemrég jelentette be, hogy többet már nem veszi fel a pajzsot, és nem személyesíti meg Amerika kapitányt. Most az is kiderült, hogy nem fog unatkozni: új sorozat főszerepét kapta meg.

Evans a Jacob védelmében regényből készülő adaptáció főszerepében bizonyíthat. Egy olyan apát alakít az Arany Pöttyös thrillerben, aki kénytelen szembenézni azzal, hogy a 14 éves fiát gyilkossággal vádolják.

A sorozat az Apple streaming szolgáltatójára készül, Mark Bomback a kreátora. Összesen 8 részes berendelést kapott, a premier időpontjáról egyelőre nincs hír.

William Landay – Jacob ​védelmében

Andy ​Barber több mint húsz éve megyei helyettes kerületi ügyész. Köztiszteletben álló férfi, szorgalmas munkaerő és boldog családapa. De amikor sokkoló bűncselekmény történik a New England-i kisvárosban, és Andy tizennégy éves fiát vádolják az osztálytársa meggyilkolásával, a férfit teljesen elvakítják az események.

Andy foggal-körömmel próbálja védeni a fiát. Jacob váltig állítja, hogy ártatlan, és Andy hisz neki. Hiszen ez a kötelessége. Ő Jacob apja. De miközben egyre több terhelő bizonyíték és megdöbbentő titok kerül napvilágra, Andy házassága összeomlással fenyeget, a per egyre gyorsabban halad fenyegető végkifejlete felé, és a válságos események tükrében az is kiderül, milyen kevéssé ismeri az apa a fiát, Andy a saját lelkiismeretével is összeütközésbe kerül: hűség és becsület, igazság és hamisság, a mélyen eltemetett múlt és az elképzelhetetlen jövő között őrlődik.

William Landay tökéletes regénye egy válságba került családról szól – izgalmas, karakteres krimi, amely egyben lebilincselő történet bűntudatról, árulásról, és arról, milyen félelmetes sebességgel tud félresiklani az életünk.