Home Hírek Ezúttal Párizsban eshetünk szerelembe az új Menő Könyvben

Ezúttal Párizsban eshetünk szerelembe az új Menő Könyvben

Tavaly debütált Catherine Rider romantikus karácsonyi kötete, a Csók New York-ban, amit én kifejezetten szerettem. Így örömmel közlöm a hírt, hogy 2018. október 08-án jön a Csók Párizsban, így ezúttal Párizsban eshetünk szerelembe az év legszebb ünnepén.

Én már nagyon kíváncsi vagyok rá, úgy tűnik, blogturné is lesz a könyvhöz, így a véleményem is megtaláljátok majd a blogon. Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget és a borítót is. (Utóbbi sajnos csak ilyen piciben van fent a Lírán)

Catherine Rider – Csók Párizsban

Seree Funtes aztán egy pillanatot sem akar elpazarolni hőn áhított párizsi kirándulásából. Minden megtervezett, a térképre gondosan fényképeket tűz9tt a megnézendő helyekről, és a legeslegutolsó dolog, amire vágyik az, hogy szemernyit is változtasson a tervein.

Aztán egyszer csak Jean_Luc-kel, tesója pasijának francia barátjával, rójja a várost. A fiúnak fotóznia kell, ha valaha is le szeretné tenni a fényképezés vizsgáját, de ez teljesen lelassítja Serenát. Miért nem a fiú kicsit hozzá igazodni?

Egyik pillanatban civakodnak, a másikban összegabalyodnak… majd hamarosan olyan zegzugait fedezi fel közösen Párizsnak, amit Serena nem is álmodott.

És amikor a szerelem beköszönt, néha egy másik optikát kell feltennünk, hogy észrevegyük azt, ami az orrunk előtt van…