Home Borítómustra Elképesztően jók Jennifer L. Armentrout Komor elemek sorozatának az orosz borítói!

Elképesztően jók Jennifer L. Armentrout Komor elemek sorozatának az orosz borítói!

Bevallom a Komor elemek eredeti borítói nem tartoznak a kedvenceim közé, leginkább a színezések miatt. Ezért is nézem elképedve, hogy mennyire brutálisan jók a sorozat orosz borítói. Ott már a teljes trilógia megjelent, méghozzá ilyen gyönyörű és részletgazdag borítógarnitúrával.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezményesen a kiadótól! *

DERMESZTŐ ÉRINTÉS – BLOGTURNÉ

 • Az imádott Jennifer L. Armentrout Komor Elemek sorozata karácsonyra új kötettel bővült, amiben egyre inkább bonyolódik Layla (szerelmi) élete.

  A könyvről a Blogturné Klub tagjai mesélnek nektek, és ha szerencsések vagytok, egy példányt meg is nyerhettek a Dermesztő érintésből.

 • Mennyire ismeritek Jennifer L. Armentrout könyveit? Most eldől! A játékunk egyszerű: minden állomáson találtok egy részletet valamelyik Armentrout kötet fülszövegéből. A feladat egyszerű: írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába, hogy mely regényről is van szó.

  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  A huszonegy éves Calla nem sok mindent csinált eddig életében. Soha nem csókolózott, nem látta a tengert, és nem volt vidámparkban sem. Fiatalabb korában azonban olyan dolgokat látott és élt meg, amiket egyetlen gyermeknek sem volna szabad.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • – 03.01. – Sorok Között
  – 03.03. – Deszy Könyvajánlója
  – 03.05. – CBooks
  – 03.07. – Könyvvilág
  – 03.09. – Sorok Között (extra állomás)