Home Hírek Bipoláris zavarral küzd a Semmi súlya hősnője – Itt a Vörös Pöttyös...

Bipoláris zavarral küzd a Semmi súlya hősnője – Itt a Vörös Pöttyös magyar borítója!

A Tizenhárom okom volt és a Lány, darabokban rajongói örülhetnek, ugyanis egy újabb komoly témájú Vörös Pöttyöst olvashatnak. A Semmi súlya hősnője ugyanis bipoláris zavarral küzd.

A regény Goodreadsen 4.24-es értékeléssel bír a maximális 5-ből, az olvasók zöme szerette, bízzunk benne, hogy tényleg nagyon klassz sztori lesz. Én mindenképpen elolvasom! Alább megnézhetitek a gyönyörű magyar borítót és a fülszöveget is. A könyv megjelenése október 02-án esedékes.

* Kíváncsi lettél? A könyv már előrendelhető! Katt a linkre! *

Karen Fortunati – Semmi súlya

Bipoláris zavar – olyan, mint egy halálos ítélet.

A tizenhét éves Catherine Pulaski tudja, hogy Semmi eljön érte. Semmi, a Catherine bipoláris zavarából születő pusztító depresszió egyszer már majdnem győzedelmeskedett felette: ekkor akart először öngyilkos lenni.

A bipoláris zavar egy életre szól. Soha nem múlik el. Talán pillanatnyilag hat a gyógyszer, de Semmi vissza fog térni. Csak idő kérdése.

Így hát Catherine egy régi balettcipős dobozban gyógyszereket gyűjtöget, és arra készül, hogy kioltja az életét, még mielőtt Semmi újra élőhalottá változtatja. De még mielőtt megtenné, rövid bakancslistába kezd.

A bakancslista, a család támogatása, az új barátok és egy újfajta kezelés együttesen elkezdi lebontani Catherine elszigeteltségének falait. A probléma csak az, hogy a terv már olyan régen megszületett a fejében, hogy a jövő talán már nem is létezik a számára.

Ez a történet a veszteségről, a bánatról és a reményről szól, valamint arról, hogy a szeretet különféle formái – az anyai szeretet és a romantikus, plátói szerelem – milyen hatással vannak egy fiatal nő küzdelmére a mentális betegségével és a kezelés stigmájával.

Sosem leszek normális.
A mánia nem zavar. Inkább az ellentéte, Semmi akaszt ki. Halálra rémülök tőle.
Aki még soha nem érezte így magát, az nem tudja megérteni, milyen, amikor az érzelmek szabadságra mennek. Az érthetetlen, kimondhatatlan súly reménytelensége.
Mégis mennem kellene előre.
Élni, még ha tudom is, hogy előbb vagy utóbb vissza fog térni.
Magánzárka Semmi fekete tundrájában.
Ez nem élet.
Szóval van egy tervem.

A remény ott lapul, ahol a legkevésbé számítasz rá.

Őszinte és életigenlő írás egy máig tabutémának számító betegségről. Utat mutathat a mentális betegségekkel élő tinédzsereknek és szeretteiknek.
Képet nyújt egy ismeretlen, rémítő világról.

Kövesd Cath sorsát és éld át a reményt!