Home Hírek Vágyak/Valóság: Trailert kapott az új romantikus könyvadaptáció a Netflixen

Vágyak/Valóság: Trailert kapott az új romantikus könyvadaptáció a Netflixen

2021. június 25-én új könyvadaptáció érkezik a Netflixre Vágyak/Valóság címmel, amihez már be is futott az első trailer. Nézd csak!

A sorozat alapját B.B. Easton regénye, a 44 fejezet 4 férfiről ihlette, a történet pedig egy olyan házas édesanyáról szól, akinek felszínre tör a merész múltja, amikor ismét feltűnik az életében a rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál.

A sorozat főszerepeiben Sarah Shahi (Chicago Fire), Mike Vogel (Under the Dome), Adam Demos (Un/Real) és Margaret Odette látható. Az első évad nyolc részből fog állni, és mint írtam, június 25-től már nézhetjük is.

B.B. Easton: 44 fejezet 4 férfiról

Egy iskolapszichológusnak nem illik könyvet írni a szexről, mert az sokak szerint erkölcstelen lenne. Szerencsére az erkölcs soha nem volt az erősségem.

Miután éveken keresztül igyekeztem feldobni a szexuális életemet, felhagytam a próbálkozással, és inkább naplóírásba fogtam. Talán jóképű, ám hideg, távolságtartó férjem egyszerűen képtelen megadni azt a szenvedélyt, amire vágytam és meg is kaptam a szétvarrt, tesztoszterontól szétcsattanó expasijaimtól. Ha pedig már amúgy sem tudom újra átélni élményeimet, mi lenne, ha írnék róluk? Jó ötlet, ugye? Senkinek nem kell tudnia róla. Az én kis titkom marad.

Erre mi történik? A férjem ráakadt a naplómra. És eláruljak még valamit? Bevállalósabb lett tőle. Ettől megrészegülve elkezdtem feszegetni a határokat – Kent szándékosan manipuláló naplóbejegyzéseket írtam. Többnyire fantasztikusan reagált… kivéve, amikor mégsem. Aztán életem legnagyobb meglepetése várt rám.

B.B. Easton elsöprő humorú, szókimondó memoárjából és az ezt követő folytatásokból a Netflix készít tévésorozatot.