Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

2022-ben filmként folytatódik a kultikus Teen Wolf sorozat!

Ugye nem csak én imádtam a Teen Wolf sorozatot? Anno nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt úgy a harmadik évadig, de utána is simán nézhető maradt. Már évek óta rebesgetik – leginkább a főhős, Tyler Posey – hogy szeretnének folytatást, na ez most végre megvalósul.

A Teen Wolf kreátora, Jeff Davis ugyanis tető alá hoz egy új Teen Wolf filmet, ami a Paramount Plus streaming szolgáltatón debütál majd, ide fog érkezni amúgy a Csitt, Csitt film is. A premier 2022-ben várható mindkét esetben.

A film történetéről nem sok minden derült ki eddig. A leírás szerint Beacon Hills városában egy félelmetes gonosz tűnik fel, így visszantérnek a bansheek, a vérfarkasok, a kicunék (és még mások), de csak egy olyan igaz alfa, mint Scott McCall képes arra, hogy a régi és az új szövetségeseit összehozza, és visszavághassanak a legerősebb és leghalálosabb ellenségnek, akivel valaha szembesültek.

És kik térnek vissza az eredeti szereposztásból? Egyelőre csak az igaz alfát alakító Tyler Posey (Scott) részvétele biztos, a többiekét még nem hozták nyilvánosságra. Mindenesetre a sorozat sztárjai közül a Dylan O’Brienen kívül senki sem futott be igazán nagy karriert, így jó eséllyel más is visszatérhet, az eredeti leírásban szereplő „régi és új szövetségesek” tételmondat is erre utal. (Update: Azért Tyler Hoechlin sem panaszkodhat, ő most az új Superman sorozat főszereplője)

A friss bejelentésben szerepelt egy másik jó hír is: a Teen Wolf kreátora, Jeff Davis adaptációt készít Edo Van Belkom könyvsorozatából. A Wolf Pack könyvek egy csapat tinédzserről szólnak, akik egy különleges futótűz után rádöbbennek, hogy egy vérfarkas harapása köti össze őket. A könyvek elég régi megjelenések, magyarul nem kaphatóak.

A Wolf Pack is 2022-ben debütál a Paramount Plus-on, nem lepődnék meg rajta, ha a könyvek és a Teen Wolf világát vegyítenék a sorozatban. Egyelőre még várjuk a nagyobb híreket, de így is van minek örülni.