Home Hírek Lehet-e barátság nő és férfi között? Erről is szól az új Rubin...

Lehet-e barátság nő és férfi között? Erről is szól az új Rubin Pöttyös

Jó őszünk lesz, ugyanis két Penelope Ward könyvet is olvashatunk magyarul. Az egyik a Nagyképű öltönyös, amiről itt olvashattok, a másik pedig a Legkedvesebb szomszéd, ami a Legdrágább bátyám spin-off kötete. Íme, a magyar fülszöveg és a pokolian szexi eredeti borító! Megjelenés még idén! 🙂

Penelope Ward: Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?

A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.

Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.

Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.

Vesd bele magad a sodró történetbe!