Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Olasz kirándulás – Ilyen volt a Bubble Book augusztusi Light doboza

Nemrég újabb szuper dobozt rendeltem a Bubble Booktól, a tartalmától pedig oda és vissza vagyok. Az ajándékokat ugyanis nagyon jól sikerült kiválogatnia a csapatnak. Alább spoileresen folytatom!

A téma az Olasz kirándulás volt, és hát, nem igazán tudtam, hogy melyik könyv kerülhet majd bele. Jött is a nagy meglepetés, mikor megláttam benne Nicky Pellegrino Olaszország szeretlek című regényét.

A könyv mellé kaptunk egy könyvjelzőt és az írónőtől is egy levelet. Mindkettő nagyon szép és tartós papírra volt nyomatatva, csak sajnos az elolvasásuk nem a legegyszerűbb a betűtípus és az apró méret miatt 🙁

Bevallom, én még soha nem hallottam erről a könyvről, sőt, még a Lettero kiadóról sem, ami kiadta. Utólag rákerestem, Stahl Judit kis kiadójáról van szó. Szerintem tök szuper, hogy a Bubble Book a picike, ismeretlen kiadók felé is nyit. Maga a könyv viszont nem annyira az én stílusom első blikkre, így valószínűleg el fogom majd cserélni valakivel.

No de az ajándékok! Hát ott aztán semmire se lehet panaszom. Legjobban a fényfüzérnek örültem, a szívecskésnek. Olyan sokszor láttam már külföldi bookstagram képeken, akartam is venni, de sosem jutottam el odáig. Így most nagyon örülök, hogy van ilyenem! Nemsokára meg is találom neki a méltó helyet, hogy használhassam ezt a szépséget.

A többi ajándék is nagyon klassz volt. A hűtőre is kirakható levélpapír szuper ötlet, mert maga a papír is szép, és sokféleképpen fel lehet majd haszálni. Pl. bevásárlólista írására is. Mert kell a bevásárlólista, hajlamos vagyok elfelejteni a boltban néha, hogy mi kell otthonra 🙂

Jött egy cuki fagyi alakú toll is, aminél rengeteg időt eltöltöttem azzal, hogy kitaláljam mi is. De amint rájöttem, máris nagy volt a szerelem, pláne mert a toll szépen fog. Lehet ezt viszem majd legközelebb a dedikálásra, mondjuk az Élni akarok! és a Kapcsolatpróba könyvbemutatójára.

Pár apróság is volt még a csomagban, mint ajakápoló, kis olasz csoki, gyönyörű könyvesvászon tasak és egy nagyon szép szívószálas limonádés befőttes üveg is. Gyerekek, én maximálisan, száz százalékig meg vagyok elégedve az ajándékokkal, és bevallom, a fürdősó/gyertya/tea kombó sem hiányzott. Sőt, még különlegesebb lett a doboz azáltal, hogy ezek végre kimaradtak. Ezek után még kíváncsibban várom a szeptemberi dobozom!