Home Hírek Az érdemtelen címmel jön az új Colleen Hoover regény magyarul!

Az érdemtelen címmel jön az új Colleen Hoover regény magyarul!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik egy új Colleen Hoover regény, a Without Merit, ami a Merit nélkül – Az érdemtelen címmel került fel a kiadó márkaboltjára.

A könyv 2017-ben elnyerte a legjobb romantikus regény díját a Goodreads díjátadón, szóval emiatt extrán kíváncsi vagyok rá, de igazából Hooverrel úgy vagyok, ha a bevásárlólistáját adná ki könyvben, azt is el akarnám olvasni 🙂

A kiadó oldalára már felkerült a magyar fülszöveg, nézzétek csak!

Colleen Hoover: Merit nélkül – Az érdemtelen

Nem minden bűn érdemel büntetést. Olykor a megbocsátás az egyetlen válasz.

A Voss családról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy normálisak lennének. A Dolláros Voss névre keresztelt, átalakított templomban élnek, a rákból gyógyult édesanya a szuterénben lakik, az apa feleségül vette az édesanya ápolónőjét, a négyéves kisöccs semmit sem ehet, ami finom, és nem csinálhat semmit, amit élvez, a két idősebb testvér pedig dühítően tökéletes.

Mellettük pedig ott van Merit. Merit gyűjtő: trófeákat gyűjt, amiket nem ő nyert, és titkokat, melyek megtartására a családja kényszeríti. Éppen a városi régiségboltban nézelődik, amikor Saganba botlik. A fiú bölcsessége és javíthatatlan idealizmusa lenyűgözi és elvarázsolja, amíg rá nem döbben, hogy Sagan nem lehet az övé. Merit teljesen bezárkózik, családját csak a partvonalról szemléli, de a titokra, ami a tudomására jut, a világ minden trófeája méltatlan lenne.

Meritnek elege lesz a hazugságokból, és úgy dönt, szétzúzza, majd örökre maga mögött hagyja a kívülállóként szemlélt, hamis családi boldogságot. A menekülés azonban sikertelen, és Meritnek szembe kell néznie az általa kimondott igazság következményeivel és a szeretett fiú elvesztésével is.

Megrendítő, szívbe markoló történet egy családot összetartó hazugsághálóról, a szeretet és az igazság hatalmáról.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)