Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A profnak, szeretettel: Magyar borítót kapott az új tanár-diák románc regény

A Könyvhétre érkezik magyarul a Tiltott férfiak sorozat második kötete, A profnak szeretettel. A sorozat összes kötete olvasható önállóan is, ebben a részben pedig egy diák srác, és egy tanárnő románca áll a középpontban. Izgi téma! Íme a magyar borító és a fülszöveg.

Linda Kage – To Professor, with Love – A profnak, szeretettel (Tiltott férfiak 2.)

*Az egyetemen istenként tisztelnek, pedig hétszáz mérföldre innen, a szülővárosomban még mindig a semmit sem érő lakókocsis kölyök vagyok, a város szajhájának fia, és három fiatalabb testvér bátyja, akik számítanak rá, hogy nem szúrom el, és sikerül őket kiszabadítanom abból a mocsokból, amiben felnőttek. Ez a két szerep sosem keveredett össze, amíg valakinek meg nem mutattam az igazi énemet. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolatom lehet valakivel, hogy többre vágyom majd egyetlen éjszakánál. De lehet, hogy ő az igazi.

Az egyetlen gond, hogy ő Dr. Kavanagh az irodalom professzorom.

Ha viszonyom lesz a tanárommal, és rajtakapnak, búcsút mondhatok a saját és a családom jövőjének, és persze Dr. Kavanagh is a sajátjának. Mégis néha a szerelemért megéri mindent kockára tenni. Vagy legalábbis rohadtul remélem, hogy így van, mert mindennek én sem tudok ellenállni.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)