Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szer'usz világ! – 3+1 ok, hogy miért várom nagyon az új Ambrózy kötetet

A Könyvfesztiválra új Ambrózy báró esetei kötet érkezik Böszörményi Gyulától, aminek a címe Szer’usz világ lesz, amit már most imádok, ahogy a kötetet is nagyon várom. Íme, az okaim!

Ez még nem a végleges borító, hanem a kiadó egyik borítóterve.

1. Márika a főhős!

Nekem a teljes sorozat során a kis társaskodónő volt az egyik kedvenc karakterem. Imádtam a beszólásait, a jellemét, azt a csodás humorát, és emellett úgy az ember szívesen is drukkol neki, hogy találja meg az összes számítását az életben. Úgy örülök, hogy most végre ő kerül a középpontba. Remélem egy snájdig úriember is rá talál!

2. Miliékből többet vártam

A Nász és téboly egyik szomorú része volt a számomra az, hogy Mili és Richárd boldogságából csak másfél oldalnyi jutott. Oké, a fülszöveg alapján itt is gondok vannak, de legalább egy picinykét láthatom őket párként, nekem már ez is sokat fog jelenteni.

3. Ambrózyból sosem elég!

A sorozat nekem nagy meglepetés volt, mert a szépirodalmi nyelvezete és a krimis attitüd miatt nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni. Erre tessék, imádom, és hiányzott már, hogy új Ambrózyt olvashassak.

+1. Esetleg Emma?

Bár Márikát is nagyon szeretem, de az abszolút kedvencem a sorozatból egyértelműen Emma volt. Annyira okos, erős karakterről van szó, akinek baromira érdekelne a sorsa, pláne azok után, hogy a Nász és tébolyban kiderült, nem megy olyan jól a sora. Reménykedem benne, hogy talán Emmáról is kapunk majd egy regényt.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading