Home Könyvek listák Szer'usz világ! – 3+1 ok, hogy miért várom nagyon az új Ambrózy...

Szer'usz világ! – 3+1 ok, hogy miért várom nagyon az új Ambrózy kötetet

A Könyvfesztiválra új Ambrózy báró esetei kötet érkezik Böszörményi Gyulától, aminek a címe Szer’usz világ lesz, amit már most imádok, ahogy a kötetet is nagyon várom. Íme, az okaim!

Ez még nem a végleges borító, hanem a kiadó egyik borítóterve.

1. Márika a főhős!

Nekem a teljes sorozat során a kis társaskodónő volt az egyik kedvenc karakterem. Imádtam a beszólásait, a jellemét, azt a csodás humorát, és emellett úgy az ember szívesen is drukkol neki, hogy találja meg az összes számítását az életben. Úgy örülök, hogy most végre ő kerül a középpontba. Remélem egy snájdig úriember is rá talál!

2. Miliékből többet vártam

A Nász és téboly egyik szomorú része volt a számomra az, hogy Mili és Richárd boldogságából csak másfél oldalnyi jutott. Oké, a fülszöveg alapján itt is gondok vannak, de legalább egy picinykét láthatom őket párként, nekem már ez is sokat fog jelenteni.

3. Ambrózyból sosem elég!

A sorozat nekem nagy meglepetés volt, mert a szépirodalmi nyelvezete és a krimis attitüd miatt nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni. Erre tessék, imádom, és hiányzott már, hogy új Ambrózyt olvashassak.

+1. Esetleg Emma?

Bár Márikát is nagyon szeretem, de az abszolút kedvencem a sorozatból egyértelműen Emma volt. Annyira okos, erős karakterről van szó, akinek baromira érdekelne a sorsa, pláne azok után, hogy a Nász és tébolyban kiderült, nem megy olyan jól a sora. Reménykedem benne, hogy talán Emmáról is kapunk majd egy regényt.