Home Könyvek listák 5 WTF dolog a Kingből, az új Rázós Könyvből

5 WTF dolog a Kingből, az új Rázós Könyvből

Tegnap fejeztem be az új Rázós Könyvet, a Kinget. Értékelést is írtam róla, azt ide kattintva elolvashatod. Pár nagyon spoileres dolgot viszont nem akartam beleírni, azoknak ezt a külön posztot szenteltem. Mert igen, jó pár WTF dolog volt a könyvben, ami abszolút nem gond, mert önmagában mindegyik nagy meglepetés volt. Nem is akármilyen!

Csak akkor olvass tovább, ha nem zavarnak a spoilerek!

#1 – Az, hogy King végig tudta az igazat. Mert ez egyszerűen gusztustalan dolog, hiszen pontosan látta mennyit szenved Doe az amnéziája miatt. Oké, értem, a képeken amit látott Doe nem tűnt mindig boldognak, de a szerelem nem egyenlő azzal, hogy egy ilyen volumenű dolgot eltitkolsz a barátnőd elől csak azért, hogy tuti veled maradjon.

#2 – Az, ahogy King rájött az igazságra. Most komolyan! A rendőrség, a szociális munkások, senki se jött rá, hogy ki is Doe valójában. Erre jött King, lefotózta a lányt, és a google képkeresőjében megtalálta. Na ugye, hogy ez mennyire WTF?

#3 – Az, amikor King Doe hátára tetováltatta a saját nevét. Doe világosan elmondta Kingnek, hogy bár vágyna egy tetkóra, de mégsem akarja megcsinálni, mert amnéziás, és nem tudhatja, hogy a régi énjének tetszene-e a dolog, és nem akar olyat művelni a testével, ami nem visszafordítható. De Kinggel nem lehet baszakodni, ráerőszakolta a lányra a tetoválást, és aztán szépen ráírta a lány hátára a King nevet, mert hát, ezerkétszer elmondta neki, hogy “az enyém vagy“, és az állatokra is tesznek billogot, nem igaz? (Annyira gusztustalan dolog volt Kingtől, hogy ezt megtette!)

#3 – Az, hogy Doe agyat evett. Tényleg. Volt egy gengszer pasi, aki meg akarta erőszakolni Doe-t, mire King szétlőtte a pasi fejét, aminek a kirepülő részei Doe kinyitott szájában végezték. Izé, nyami? Mondjuk külön pont lehetne akár az is, hogy mindez Doe-t abszolút nem hatotta meg. Sem az, hogy megerőszakolták. Sem az, hogy szó szerint megkóstolta Isaac-et. Bár lehet, hogy a Preppy ügy miatt.

#4 – Az, hogy Preppy meghalt. Azért ez elég nagy WTF volt a kötetben, nem számítottam rá, hogy tényleg lesz bármi következménye annak a durva esetnek a bulin. A temetés viszont szenzációs lett, Preppy levele mindent vitt. (És mekkora LOL, hogy a srác meg se halt. Lesz róla még 3 kötet) >> További részekre spoileres infó, jelöld ki, ha nem zavar

#5 – Az, hogy Doe édesanya. Ez brutálisan jó függővég volt, nagyon izgi az egész, kíváncsi vagyok mihez kezdenek majd ezzel a szállal. Meg eleve azzal, hogy Doe rátalált a szeretteire. Gyanítom, nem volt neki olyan jó otthon.

* Ha netán még nincs meg a könyv, katt a linkre, és szerezd be most! *