Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tarryn Fisher új könyvében már csak 12 pasi tud gyermeket nemzeni

Amerikában 2018. május 29-én jelenik meg Tarryn Fisher új könyve, a Folsom, amit Willow Asterrel közösen írt. Egy disztópiáról van szó, ez a Book of Men első kötete. Magyar megjelenésről nincs hír.

Az alaptörténet nagyon érdekes. Az itteni világban a pasikat – és az emberiséget – szó szerint a kihalás fenyegeti. Már csak tizenkét férfi van talpon, akiket gondosan óvnak, a pasiknak meg az a dolguk, hogy idegen nőkkel szexeljenek, hogy ne haljon ki az emberiség. Főhősünk eléggé unja a dolgot, aztán megismeri Gwent.

Gwen mindig is anya szeretett volna lenni, és amikor megkapja az esélyt, hogy az egyik pasi teherbe ejtse, felismeri a rejtett igazságot, és segíteni akar.

A tiltott szerelem és a kétségbeesés az, ami forradalmat gyújt, Folsomnak és Gwennek pedig választania kell a szerelem, és a kötelességek között.

Imádom a disztópiákat, és itt maga az alapötlet szerintem nem rossz, pláne, hogy most a férfiak vannak kiszolgáltatott helyzetben. Remélem jön majd itthon is valamikor, szívesen olvasnám.

Update 2018.08.13: Angelika blogja hozta el a jó hírt, a Könyvmolyképző Kiadó már lecsapott a könyv jogaira, így biztosan érkezik magyarul a Folsom!