Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A Könyvmolyképzőnél jön filmborítósan a Tudsz titkot tartani? Sophie Kinsellától!

A már megboldogult Kelly kiadónál pár éve megjelent Sophie Kinsella regénye, a Tudsz titkot tartani? A történetből Alexandra Daddario és Tyler Hoechlin főszereplésével mozifilm készült, így a Könyvmolyképző Kiadónál érkezik a kötet filmborítós kiadása!

A hírnek annyira örülök! A könyvet nemrég elolvastam, szerintem zseniális volt, iszonyúan imádnivaló, ezek után még több Kinsella könyvet a kezemben akarok tudni 🙂 Az pedig, hogy a Tudsz titkot tartani? filmborítósan jön, számomra egy plusz pozitívum 🙂 A film november 21-én érkezik a mozikba.

Sophie Kinsella – Tudsz titkot tartani?

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már…

Így amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni.

A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt azt is elmondja, hogy sosem volt még igazán szerelmes.

Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel.

Az élet azonban mást tartogat számára…

Imádod vagy éppen ki nem állod az Egy boltkóros naplóját?

A szerző most el fogja rabolni a szívedet.

Az év leghumorosabb, imádni való könyve, Sophie Kinsella tollából!

Dobd fel a napod az olvasásával!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading