Home Hírek Az Örökkévalókban láthatjuk az első LMBT szuperhős-csókot!

Az Örökkévalókban láthatjuk az első LMBT szuperhős-csókot!

Az Örökkévalók sok szempontból úttörő film lesz a Marvel filmes univerzumon belül, ugyanis végre bemutatkozik az első mozis meleg szuperhős.

Az Atlanta sorozat sztárja, Brian Tyree Henry alakítja majd az Örökkévalók egyik tagját, Phastost, akinek a férjét és a közös gyermeküket is láthatjuk képernyőn, sőt, sor kerül majd az első LMBT-csókra is.

Ez egy gyönyörű, megható csók lett, mindenki megkönnyezte a forgatáson. Számomra nagyon fontos, hogy megmutathassuk milyen gyönyörű és szeretettel teljes lehet egy queer család” – nyilatkozta Haaz Sleiman, aki Phastos férjét játssza a filmben.

A Marvel univerzumban nem ez az első próbálkozás az LMBT-szál bevezetésére. A 2017-es Thor: Ragnarökben coming outolt volna biszexuális szuperhősként Tessa Thompson karaktere, Valkyre, de a jelenetet végül kivágták a filmből. A Végjátékban a Steve által vezetett ülésen felbukkant ugyan egy meleg gyászoló férj, de sok országban átszinkronizálták a jelenetet.

Az Örökkévalókban viszont sor kerülhet az első nagyképernyős meleg szuperhősre, ami azért fantasztikus dolog. Már alig várom! A premier jelen állás szerint 2021. november 4-én várható Magyarországon.

Örökkévalók: Posztert és előzetest kapott az új Marvel film!