Home Dream casting Álomszereposztás a tervezett Tüskék és rózsák udvara adaptációhoz

Álomszereposztás a tervezett Tüskék és rózsák udvara adaptációhoz

Pár hete jött a jó hír, hogy elkeltek a Tüskék és rózsák udvara filmes jogai! Ez önmagában szuper hír, de ne feledjük, sokszor megtörténik sajnos az, hogy bár az adaptálás jogát megveszik az írótól, de maga az adaptáció nem készül el. Reménykedjünk benne, hogy itt másként lesz!

Azért agyaltam is ám azon, hogy kiket látnék szívesen egy esetleges Tüskék és rózsák udvara filmben. Íme, az én álomszereposztásom a főszereplőket illetően. Bár, tekintve, hogy nincsenek “középkori gúnyában” a színészek, kissé nehezebb lehet elképzelni.

UPDATE 2021.03.27. Most úgy tűnik tv-sorozat lesz a projektből!

Feyre – Zoey Deutch

Imádom a színésznőt, szerintem kifejezetten tehetséges. Feyreként is jól működne, ütősen hozná a lány erős, és gyengéd pillanatait is. Ráadásul érzésem szerint nagyon jól elboldogulna a szereppel, és sikerülne sokrétűen bemutatnia a karaktert. Ráadásul a karrierje éppen szárnyal, ez a filmnek is csak jót tenne.

Rhysand – Diego Boneta

Ha az emlékeim nem csalnak, akkor Rhys a legfiatalabb főúr, így a huszonhét éves Boneta szerintem jól hozná a figurát. A szexi arc, és a sötétebb bőrszín is adott. Több szerepben láttam Bonetát az utóbbi években, úgy hiszem, megérett egy ilyen karakterre is, mint Rhys.

Tamlin – Alex Pettyfer

Egyszerűen nem bírom ki, hogy Alex már keveset színészkedik. Szerintem nagyon tehetséges a pasi, és hát, külsőre is ott van a szeren. Úgy hiszem, Tamlin karakterében lubickolna, és a második rész eseményei különösen érdekesek lennének egy olyan vonzó színésszel, mint Pettyfer.

Amarantha – Emily VanCamp

A Revenge és az Everwood színésznője inkább a jókislány szerepeiről ismert, noha a Revenge-ben azért gonoszkodott. Ezzel együtt is úgy érzem, hogy jól hozná Amarantha kegyetlenkedéseit, és pláne azért lenne hátborzongatóan jó, mert ha ránézek Emilyre, egy kedves lányt látok. A kontraszért pedig rajonganék.

Lucien – Joseph Morgan

Pár hete a Tumblr-en láttam, hogy valaki a The Originals sztárját tenné meg Luciennek. Nos, mostanra úgy látom én is, hogy a ravasz figurát istenien hozná Joseph Morgan, és a The Originalsból kiindulva a hosszú haj se állna neki rosszul. A vöröset is megszoknánk 🙂