Home Hírek Bízz bennem! – Nehéz kérés egy lánytól, aki sokat rettegett…

Bízz bennem! – Nehéz kérés egy lánytól, aki sokat rettegett…

A Kristály Pöttyös könyvek szerelmesei örülhetnek, ugyanis érkezik 2018 tavaszán az új kincs, a Bízz bennem!, amit K.L. Slater írt. A fülszöveg A lány a vonaton és A nővér rajongóinak ajánlja. Íme, az eredeti borító és a magyar fülszöveg.

K.L. Slater – Bízz bennem!

Tizenhárom évvel ezelőtt valaki nagyon rosszat tett Annával. Most elérkezett az idő, hogy a lány elégtételt vegyen…

Anna magányosan él, a rend és a megszokás jelent számára vigaszt. Egyetlen barátnője a szomszédban lakó magányos, idős hölgy. Nem szívesen engedi közel magához az embereket, hiszen jól tudja, milyen sokat árthatnak.

Egy átlagos napon Anna tanúja lesz egy súlyos közúti balesetnek, és a sofőrben felismeri Carlát – azt a nőt, aki sok évvel ezelőtt tönkretette az életét. Itt a lehetőség, hogy Anna kiegyenlítse a számlát, de a bosszút nagyon körültekintően kell végrehajtania…

Először is össze kell ismerkednie Liammel, a balesetben megsérült férfival. Nyomon kell követnie a rendőrségi nyomozást. Észrevétlenül figyelnie kell Carlát…

Ahogy Anna egyre inkább Carla megszállottjává válik, az ő titkai is feltárulnak. De vajon Carla tényleg olyan veszélyes, vagy Anna jobban tenné, ha olyasvalaki miatt aggódna, aki sokkal közelebb áll hozzá?”