Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Különleges módon olvashatunk újra Ethanről és Carterről

Ma jelentette be büszkén Ryan Loveless, hogy új regényt adott ki. Ez a könyv nem más, mint egy Ethan & Carter fanfiction, de legalább a szerző írta meg, így akár másként is definiálható.

ethan-carter

Az átalakított történetben Ethan 15, Carter pedig 17 éves, tehát Young Adult sztorit kapunk, és persze itt is egymásba zúgnak a főhősök, és ahogy látom, több motívumot is átemelt a szerző, például a zenét és a srácok betegségeit.

Alább megnézhetitek az új borítót, és a fülszöveg egy hevenyészett magyar ferdítését is. És hogy kíváncsi vagyok-e a könyvre? Igazából magam sem tudom. Az Ethan & Cartert imádtam, és nehéz erre az új könyvre nem fanfictionként tekinteni, amit pedig nem szeretek olvasni… Szóval, passz.

ryan-loveless-ethan

Ryan Loveless – Ethan

A tizenöt éves Carter Stevensont legtöbben a dadogós, izgága gyereknek ismerik, köszönhetően a Tourette-szindrómájának. Miután egy katasztrófális tehetségkutató akaratlanul a figyelem középpontjába helyezi, csak arról álmodik, hogy eltűnjön.

Amikor a családja bejelenti, hogy nyári országjáró kirándulásra indulnak, valóra válik az álma. A nyaralás után egy csendes, kaliforniai kisvárosba kerül, ahol meglepetésre lel. Ethanre.

A tizenhét éves Ethan Hart a szomszéd család idősebb fia, néhány éve épült fel egy traumatikus agysérülésből. Nagyon érzékeny, vidám és néha gátlástalan fiú.

Carter számára Ethan a zene, amit csak ő lát. Ethan először barátra lel Carter személyében, aztán szeretné, ha a pasija lenne, mert egy hullámhosszra kerültek.

Carter nem biztos a társadalmi életében, de Ethan bevezeti őt egy új világba, ahol elfogadják őt, a tikkelésével együtt. Ahol elkezdheti látni az élet szép oldalát – ha csak nem rejtőzik el ismét.