Home Hírek Kiűzetés a paradicsomból – Itt az új Simone Elkeles regény magyar borítója

Kiűzetés a paradicsomból – Itt az új Simone Elkeles regény magyar borítója

A Hogyan tegyük tönkre mellett a Könyvmolyképző Kiadó egy második korai Simone Elkeles könyvsorozat kiadásai jogait is bezsebelte. A Kiűzetés a Paradicsomból kötet nagy eséllyel már a Könyvhétre érkezhet, most be is futott hozzá a borító.

Nekem nagyon szimpi lett ez az egyszerű, nem túlbonyolított külső, jók a színek, a modellek, és gyönyörű ez a táj. Maga a könyv is érdekesnek tűnik, mindenképpen igyekszem majd elolvasni. Íme, a borító, alatta a fülszöveg!

Simone Elkeles – Kiűzetés a paradicsomból

Mi történik, ha a fiú, aki életre szóló sérülést okozott, a legközelibb bizalmasoddá válik?

Minden megváltozott, amikor Caleb Becker részegen jött el egy buliból, beült a volán mögé, és elütötte Maggie Armstrongot. Maggie még hónapokig tartó fájdalmas gyógytorna után is sántít. A társasági élete nulla, a külföldi tanulmányi ösztöndíját pedig visszavonták – pedig elmenekülhetett volna a kíváncsi tekintetek elől.

Caleb egy évet töltött a fiatalkorúak börtönében, és most szabad… Már ha lehet szabadságról beszélni a felügyelője meg az egész város állandó figyelmétől kísérve. Azt hitte, jó lesz hazatérni, ám a családja és a volt barátnője is idegennek tűnik.

Caleb és Maggie kívülállók. Beskatulyázták őket „bűnözőnek” és „nyominak”. Aztán kiderül, mi történt valójában a baleset éjszakáján, és ettől megint minden megváltozik. Sötét és gyötrelmes út ez Caleb és Maggie számára, akik meglepő helyről merítenek kitartást és erőt: egymásból.