Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vérből és hamuból: Jön Jennifer L. Armentrout új Zafír Pöttyöse

A From Blood and Ash a TikTok-on is egyre népszerűbb, így már sok olvasó várta a magyar megjelenést. A könyvet még idén olvashatjuk, a kiadó tájékoztatása szerint nyár környékén. Sőt, azt is tudjuk, hogy az első három részre már van szerződés.

A kiadó oldalára már fel is került a kötet adatlapja, így alább elolvashatjátok a fülszöveget. A magyar cím Vérből és hamuból lett, a kötetet pedig Rácz Kata, az Outlander, a Blokkolt dobás és a Bittwersweet fordítja jegyzi.

Jennifer L. Armentrout – Vérből és hamuból

Egy Szűz…

Egy új korszak hajnalán, a születésekor kiválasztották Poppyt, ezért az élete sosem volt igazán a sajátja. A Szűz élete magányos. Sohasem érinthetik meg. Sohasem nézhetnek rá. Sohasem szólhatnak hozzá. Sohasem tapasztalhatja meg az élvezeteket. Ám ő Felemelkedésének napjára várva szívesebben tölti idejét a testőreivel, és inkább harcol a gonosszal, ami elvette tőle a családját, minthogy arra készüljön, hogy az istenek méltónak találják. De ez a döntés sem volt sohasem az övé.

Egy kötelesség…

Az egész királyság jövőjének terhe Poppy vállát nyomja, és ez olyasvalami ez, amire egyáltalán nem biztos, hogy vágyik. Hiszen egy Szűznek is van szíve. És lelke. És vágyai. És amikor Hawke, az aranyszemű őr felesküszik rá, hogy biztosítja a Felemelkedését, így belép az életébe, a végzet és a kötelesség összekuszálódik a sóvárgással. Hawke felkorbácsolja a lány indulatait, elülteti benne a kételyt azzal szemben, amiben eddig hitt, és megkísérti azzal, ami tilos.

Egy királyság…

Egy bukott királyság, amit magára hagytak az istenek, és amitől rettegnek a halandók, ismét feltámad, hogy erőszakkal és bosszúval mindenáron visszaszerezze, ami egykor az övé volt. És ahogy az átkozottak árnyéka egyre közelebb húzódik, a tiltott és a helyes közötti határvonal is elmosódik. Poppy nem csupán a szívét kockáztatja, hanem azt is, hogy méltatlannak találják az istenek, ráadásul az élete is veszélybe kerül, amikor minden véres fenyegetés, ami egyben tartja a világát, kezdi felfedni magát.

Jennifer L. Armentrout első high fantasyje.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)