Home Hírek Tönkretett tinikor – Kitart a nyári szerelem egy életen át?

Tönkretett tinikor – Kitart a nyári szerelem egy életen át?

Decemberben jelent meg az új Simone Elkeles regény, a Tönkretett vakáció, amiben Avi és Amy végre összejöttek, de véget ért a nyár, és a lány visszatért Izraelből Amerikába, ráadásul a fiúval is történtek dolgok…. És hogy lesz ezután?

A folytatás, a Tönkretett tinikor 2018 tavaszán már érkezik is, amit nagyon kíváncsian várok is. Íme, az eredeti borító és a fülszöveg.

Simone Elkeles – Tönkretett tinikor (Hogyan tegyük tönkre 2.)

A Tönkretett vakáció folytatásában MINDEN rosszul alakul a tizenhét éves Amy Nelson-Barak életében. Anyukája férjhez megy, kiköltözik a városból, ráadásul hamarosan még egy kisbaba is érkezik az új családjába. Amy az apukájához költözik Chicagóba, és regisztrálja őt egy internetes társkeresőre.

Mi van még? Amy kutyája, Vakarcs teherbe ejti a mogorva szomszéd díjnyertes uszkárját, így a lánynak részmunkaidős állást kell vállalnia, hogy – az említett randioldal regisztrációs költsége mellett – kifizesse az állatorvosi számla felét.

Ráadásul itt ez a tök idegesítő srác, Nathan, aki nemrég költözött a szomszédba. Szerencsére Amynek van egy helyes pasija, Avi. Csakhogy ő inkább antipasi, mert az izraeli hadseregben szolgál még három évig.

Mihez kezdjen az ember lánya, amikor mindenki felesküszik rá, hogy tönkretegye az életét?