Home Hírek Végre! Új kiadásban érkeznek itthon a Shannara – A jövő krónikái regények

Végre! Új kiadásban érkeznek itthon a Shannara – A jövő krónikái regények

Tekintve, hogy a tv-sorozat itthon is fut a Viasat 3 csatornán, sokan lettek kíváncsiak a Shannara könyvekre is, hiszen abból készült a széria. De nem volt sok szerencsénk…

A könyveket ugyan a ‘2000-es évek elején kiadta az Európa Kiadó, de mostanra már nem kaphatóak azok a kiadások. Viszont!

A Delta Vision kiadó nemrég rántotta le az éves megjelenéseiről a leplet, így láthatjuk is, hogy 2018-ban jön álunk a Shannara nulladik kötete, Az első király. Bízzunk benne, hogy követi a többi is 🙂

Csatoltam a külföldi filmes borítókat is, nagyon szépek, ugye? Reménykedem, hogy ilyennel jelenik meg itthon is.

Terry Brooks – Az első király

A Shannara-regények legelső darabjában a Boszorkánymester – aki ezer évvel ezelőtt már kirobbantotta a Fajok Első Háborúját – a Paranor ősi várában székelő Druidatanács elpusztítására, majd egész Négyföld (elfek, törpék és emberek) lerohanására készül. Hatalmas haderejét a már leigázott északföldi troll és gnóm faj alkotja, akiket halhatatlan szolgái, a Koponyahordozók tartanak rettegésben.

Bremen, a druida hasztalan próbálja társait figyelmeztetni a veszélyre. Rá kell ébrednie, hogy a Sötét Úr elleni harcban csupán barátai – Risca, Tay Trefenwyd, Kinson és Mareth – segítségére és saját mágiájára számíthat. Mindez azonban nem elég: a Sötét Úr elpusztítására bűverejű, mágikus kard rendeltetett, amelynek megalkotása a druida, forgatása a fiatal elf király, Jerle Shannara feladata… Képesek-e valamennyien szembenézni önnön végzetükkel?