Home Könyvek listák Tetszett a Stepbrother Dearest? Akkor íme 5 ok, hogy miért olvasd el...

Tetszett a Stepbrother Dearest? Akkor íme 5 ok, hogy miért olvasd el a Neighbor Dearestet!

Bár az írónő többször is stand alone regényként hivatkozott a hamarosan megjelenő Neighbor Dearest – A legkedvesebb szomszéd című regényre, azért azoknak, akik szerették a Stepbrtoher Dearest – Legdrágább mostohabátyám című könyvet, érdemes elolvasni ezt is. Mondom is miért!

* Figyelem! A lista kicsit spoileres! Ha erre érzékeny vagy, ne olvasd el! *

#1 – Helló, Chelsea! A könyv főszereplője Elec ex-barátnője, Chelsea. Ha ti is azt éreztétek, hogy ez a lány megérdemelné a boldogságot, akkor olvassátok el A legkedvesebb szomszédot!

#2 – A szakítás másik oldala! A Stepbrotherben már végigélhettük Elec oldaláról, hogy milyen nehéz volt meghoznia a döntést, hogy végül Gretát válassza. Ez a könyv (legalábbis az eleje), arról szól, miként viseli mindezt Chelsea. Oké, naná, hogy nehezen, de ezzel mindenki így lenne, nem igaz?

#3 – Helló, Elec és Greta! A könyvben – ha csak rövid időre is, – de felbukkan Greta és Elec is, ráadásul egy frenetikus jelenetben. Minden sora kincs!

#4 – Elec és Damien párosa mindent visz! Bizony, ezek ketten beszélgetnek. Vagyis, na jó, e-maileznek, de gyerekek, ahogy ők dumálnak egymással, na az több, mint zseniális. Sírva röhögős!

#5 – Damien, az új álompasi! Ha azt hitted, Elecnél nincs jobb könyves álompasi, akkor mindenképpen ismerd meg Damient, mert ez a srác – minden hibájával együtt – nagyon szerethető.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva előrendelhető a könyv! *