Home Hírek A nap híre: Új sorozat készülhet a Bűbájos boszorkák világában!

A nap híre: Új sorozat készülhet a Bűbájos boszorkák világában!

Gyanítom, hogy sokunk nagy kedvence volt bő tíz évvel ezelőtt a Bűbájos boszorkák című sorozat, amikből mellesleg sok könyv is készült, ezek egy része itthon is megjelent. Nos, most úgy tűnik, egy új tévésorozatnak is örülhetünk.

Már tavaly pedzegette a The CW csatorna, hogy szeretnének egy feldolgozást. Akkor még arról volt szó, hogy előzmény sorozat lesz, ami 1976-ban játszódna, akár a Bűbájosok ősei is feltűntek volna benne. Nos, azóta szerencsére megjött az eszük.

A The CW berendelte a pilotot, ami azt takarja, leforgatják az első részt, és utána derül ki, hogy berendelik-e májusban a teljes sorozatot is.

A történet napjainkban játszódna, három lánytestvérrel a középpontban, akik egyetemi városban laknak, fiatalok, viccesek és bátrak – mellesleg megtudják magukról, hogy boszorkányok. A lányoknak fel kell fedezniük az erejüket, legyőzniük a démonokat és megerősíteni a családi köteléküket, hogy boldogok lehessenek.

Ami fontos, hogy a hírek szerint nem Halliwellékről szól a sztori, tehát egy másik testvértrió lesz a középpontban.

Így akár az eredeti főszereplők, Shannen Doherty, Alyssa Milano, Rose McGowan és Holly Marie Combs is megismételhetik kultikus karaktereiket. A The CW-n a 90210 és a Melrose Place is hasonló adaptáció volt, mindkettőben feltűntek régi szereplők.

A csatorna kiemelte, hogy ők mindenképpen egy feminista verzióban képzelik el a sorozatot. Ezügyben adott szót a felháborodásának Holly Marie Combs, kiemelve, hogy az eredeti sorozat is épp elég feminista volt, amivel mellesleg egyetértek. 1998-ban, amikor elstartolt, nem volt sajnos gyakori, hogy Buffy kivételével lányok mentsék meg a világot.

Ami engem illet, nagyon örülök a hírnek, mert hatalmas kedvencem volt a sorozat annak idején, és annyira szuper világot teremtettek meg, hogy kíváncsian várom az újabb boszorkányok történeteit.