Home Hírek Újabb Vámpírnaplók szereplők tűnnek fel a Legacies – A sötétség örökösében?

Újabb Vámpírnaplók szereplők tűnnek fel a Legacies – A sötétség örökösében?

A Vámpírnaplók univerzum tovább él a The CW – és a magyar HBO – műsorán, hála a Legacies – A sötétség örököse sorozatnak. Már több korábbi szereplő vendégeskedett az új szériában, mint Jeremy vagy Josie. És hogy lesznek-e mások is?

A sorozat kreátora, Julie Plec azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha a Kai-t alakító Chris Wood feltűnhetne a sorozatban. Arról viszont, hogy ez tényleg megvalósul-e, sajnos nincs hír. A jelenléte mindenesetre a Saltzman ikrek szempontjából lenne jelentős, hiszen Kai volt egykor a Gemini-koven vezetője.

A legtöbben természetesen Nina Dobrev és Ian Somerhalder visszatérésének örülnének. Nos, erre sajnos nem látni sok esélyt. Nina nemrég nyilatkozott erről, azt mondta, teljes gőzzel a FAM című sorozatán dolgozik, korábban pedig azt mondta, hogy túl öreg már ahhoz, hogy vámpírt alakítson.

A sok rossz hír után viszont van jó is. Riley Voelkel egy interjúban nyilatkozott a karakteréről: “Tudjuk, hogy most boldogan él a feleségével, de ki tudja, talán meg kell látogatnia az unokahúgát“. És ez nagy eséllyel össze is jöhet, hiszen a színésznő jelenleg Julie Plec másik sorozatában, a Roswell, New Mexicóban játszik, így munkakapcsolatban áll Julie Pleccel, ráadásul Freya sokáig volt Hope támasza.