Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy tetoválószalonban szeretnek egymásba a Ne mondd, hogy szeretsz főhősei

Még idén megjelenik Lylia Bloom új regénye, a Ne mondd, hogy szeretsz. A Vörös Pöttyös romantikus történetben két gimnazista szeret egymásra egy tetoválószalonban. Íme, a fülszöveg, és a borítótervező pályázat egyik győztes borítója. (Nem tudni még, hogy ez lesz-e a végleges)

Lylia Bloom – Ne mondd, hogy szeretsz

Zora szeret láthatatlan lenni. Nem akar barátokat, nem akar senkit közel engedni magához, nem akar újból csalódni. Hosszú ujjú ruhák, erős smink és elutasító tekintet mögé rejtőzik, nehogy újra bízni kezdjen, aztán felfedezzék a múltját, és megint megbántsák.

Dominik arra vágyik, hogy valaki végre őt lássa. Otthon csak az eredményeire figyelnek, míg az osztálytársai azt nézik, mennyire menő cuccai vannak, de egyetlen barátjának sem árulhatja el, milyen sokat jelent neki a rajzolás. Azonban mindkettejük számára van egy hely, ahol lazíthatnak, ahol önmaguk lehetnek, ahol talán végre találhatnak igazi barátokat: a tetoválószalon. Zora ősz óta recepciós ott, Dominik pedig felbukkan, mint reménybeli tetováló.

Muszáj szóba állniuk egymással, kénytelenek meglátni a másik valódi arcát, és lassan közeledni kezdenek. Izgalmas regény az őszinteségről, az útkeresésről, és egy finoman kialakuló szerelemről.