Home Hírek Kiderült az ok! Ezért kapott kaszát a Shadowhunters!

Kiderült az ok! Ezért kapott kaszát a Shadowhunters!

A Shadowhunters kaszája sokakat meglepett. Bár a nézettsége nem volt túl magas, de a Netflix-szerződés, és a sorozat körüli nagy rajongótábor miatt azt hittem, biztonságban van. És szerintem sokan voltunk ezzel így.

Karey Burke, a Freeformtól interjút adott, amiben elárulta, hogy pusztán gazdasági okai voltak a kaszának, tehát nem a kreatív irány ment félre, ők elégedettek voltak a minőséggel. Sőt, úgy hitték, hogy a Shadowhunters lehet a csatorna Supernatural – Odaát típusú stabil pontja.

És akkor mi volt a kasza oka? A Freeform, a Netflix, és a sorozatot gyártó Constantin Film nem tudott megegyezni egymással. A kaput pedig az tette be, hogy az értékes Netflix szerződést nem sikerült meghosszabbítania a Constantin Filmnek, így a FreeFormnak kellett volna jóval többet fizetnie az epizódokért, miközben a csökkenő nézettség miatt a reklámbevételei alacsonyabbak voltak.

Azóta friss hírként kiderült, hogy a harmadik évad utolsó tíz része a negyedik és ötödik Végzet ereklyéi regényen alapul majd. A Mennyei tűz városa eseményeit az utolsó 2 részbe, a tévéfilmbe zsúfolják majd be – ami nem hangzik túl jól, mert így nagy eséllyel rengeteg minden kimarad majd az izgalmas történetből.