Home Hírek Új Vándorsólyom kisasszony kötet jelenik meg itthon!

Új Vándorsólyom kisasszony kötet jelenik meg itthon!

Tavaly jelent meg Amerikában A Vándorsólyom kisasszony gyermekei sorozat előzmény kötetének számító A Különlegesek regéi című regény. A Kossuth Kiadó jóvoltából 2017. április 14-én érkezik a könyvesboltokba eme illusztrált könyv. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is.

Ransom Riggs – A különlegesek regéi

Az amerikai Ransom Riggs a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című könyvvel tűnt fel (2011). E regény világszerte óriási sikert aratott – nagyszerű film is készült belőle –, majd további két sikerregénnyel (Üresek városa, Lelkek könyvtára) trilógiává bővült.

Riggs legújabb, gyönyörű, művészi grafikákkal illusztrált könyvében azokat a regéket írja meg, amelyek a trilógiában szereplő „különlegesek” eredetét és legősibb történeteit beszélik el.

A „különlegesekről” szóló szokatlan mesék minden darabja egy-egy meglepetés: sosem az történtik, amire számítunk, a szereplők furák, a fordulatok kiszámíthatatlanok, az atmoszféra pedig különös. Minden történet egy másik világ, de megegyeznek abban, hogy különlegesek.