Home Hírek Jön az Olimposz legyőzése 3. kötete – Íme, a Háború lelke fülszövege

Jön az Olimposz legyőzése 3. kötete – Íme, a Háború lelke fülszövege

Egyszerűen imádom Bessenyei Gábor Olimposz legyőzése könyvsorozatát! Egyszerűen az ember kezéhez nő, szó szerint nehéz letenni, annyira jó. Kissé szomorúan veszem tudomásul, hogy idén bizony az utolsó kötet jön, de már várom a grandiózus lezárást. Íme, a könyv sok jót sejtető fülszövege.

Bessenyei Gábor – Az Olimposz legyőzése 3. A háború lelke

Erik és Adria megnyugodott, hiszen helyrehozták az időzavart az ókori Görögországban, és megmentették a világot. Csakhogy van egy gond: Marcell helyett valaki más tért vissza. Ki lehet az idegen, és mit akar a jelenben?

Közben a valódi Marcell egy spártai kiképzőtáborban senyved. Mit szeretne tőle Árész? A háború istene vajon tényleg a békéért harcol, vagy ennél sötétebb tervei vannak?

Zeusz azon fáradozik, hogy megszüntesse az időzavart a jelen és a múlt között, ám az istenek megérzik a létüket fenyegető veszélyt, és mozgolódni kezdenek. Viszály mindenütt, és csak egy apró szikra hiányzik, hogy kirobbanjon a háború, szétszaggatva az idővonalat. A jövő harcosainak meg kell küzdeniük a legsötétebb alvilági erőkkel. Marcell, Adria és Erik hatalmas bátorsággal vetik magukat a kalandokba, noha olyan cselszövésre bukkannak, ami nemcsak a világ sorsát, hanem a barátságukat is veszélyezteti.