Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A karantén alatt esik szerelembe Kylie Scott új regényének a két főhőse

Azért az nem semmi, hogy a Stage Dive szerzője, Kylie Scott milyen gyorsan reagált a koronavírus járványra! Konkrétan piacra dobott egy karanténos regényt, ami már meg is jelent!

A kötet címe Love Under Quarantine, lefordítva Szerelem a karantén alatt. Scott társírója Audrey Carlan volt, ő a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, a Libri Kiadónál jelent meg Calendar Girl és a Trinity sorozata.

Arról még nincs sajnos hír, hogy itthon érkezik-e a kötet a Könyvmolyképző, vagy akár a Libri Kiadó gondozásában, de az biztos, hogy én nagyon szívesen elolvasnám. Ugye nem vagyok vele egyedül? 🙂

Az első nemzetközi visszajelzések mindenesetre bíztatóak, 4.44-en áll jelenleg a Goodreadsen, ami kifejezetten magasnak számít.

És miről szól a könyv? Lefordítottam nektek a fülszöveget, de tudjátok, ebben nem vagyok annyira profi. A lényeg azért átjön remélem 🙂

Kylie Scott & Audrey Carlan – Love Under Quarantine

Miközben tombol a globális világjárvány Evan Sparks, az NFL sportoló a saját személyes poklát éli át.

Egy korábbi botránya akár a karrierje végét is jelentheti. Evan a legjobb barátja üres San Franciscói otthonában rejtőzik, miközben a teljes város leáll, és egyedül marad egy húsz emeletes apartman tetején.

A romantikus regényíró Sadie Walsh a legrosszabb írói blokkját éli át, de aztán megtudja, hogy a szomszédban egy hihetetlenül szexi, izmos pasi lakik, aki lassan a múzsájává válik.

A magányos pár, aki sosem remélte, hogy ezekben az őrült időkben új barátokra lelhet, minden nap az erkélyükön találkozik, mint egy modernkori Rómeó és Júlia.

Evan és Sadie számára minden egyes nap újabb kihívásokkal jár, miközben az ismeretlenben navigálnak és együtt találnak vigaszra. Hamar rájönnek, amíg ott vannak egymásnak, bármit tudnak kezelni.

Akár azt is, hogy szerelemre leljenek a karantén alatt…