Home Hírek Hogyan tovább, amikor úgy érzed, vége az életednek? – Jön az Utánad...

Hogyan tovább, amikor úgy érzed, vége az életednek? – Jön az Utánad a sötétbe folytatása!

Több, mint két éve olvastam anno az Utánad a sötétbe című regényt, amibe hamar beleszerettem, dacára annak, hogy a könyv végül eléggé megviselt lelkileg. (Értékelésem itt). A különleges történet pedig végre folytatódik!

Felkerült a héten a kiadó webshopjába a Fény az éjszakában fülszövege, megjelenési dátumként 2017 szerepel, úgyhogy bízzunk benne, hátha megjelenik még idén. Íme, az eredeti borító és a fülszöveg.

A. Meredith Walters – Light in the Shadows – Fény az éjszakában (Utánad a sötétbe 2.)

Hogyan tovább, amikor úgy érzed, vége az életednek?

Maggie sosem hitte, hogy újra látja Clayt. Ezért inkább igyekszik újra összerakni régi életének darabjait, még ha úgy is érzi, nem bízhat meg senkiben. Megpróbál továbblépni, előre, ahogy Clay kívánta.

Clay nem képes elfelejteni Maggie-t, bár erőszakkal elszakította magát tőle, hogy megkaphassa a segítséget, amire mindennél jobban szüksége van. És most gyógyul… apránként. De a szíve még mindig a lányé, akinek az életét köszönheti.

Amikor egy váratlan tragédia újra egymás mellé sodorja a fiatalokat, többé semmi nem olyan, mint azelőtt. Csakhogy vannak dolgok, amik sosem változnak. Lehetséges átformálni a sötétséget, ami kis híján elnyelte őket, és elérni végre, amire mindketten vágynak? Létezik vajon a boldogság két ember számára, akik ennyit küzdöttek már, csak hogy együtt legyenek? Vagy a félelem és a démonaik örökre elszakítják őket egymástól?

A szerelem attól különleges, hogy ha szinte bele is halna az ember, mégis képes begyógyítani a sebeket. És az éjszaka mélyén mindig ott ragyog a fény.