Home Hírek Friss hírek és szuper trailer érkezett a Shadowhuntershez

Friss hírek és szuper trailer érkezett a Shadowhuntershez

Örülhetnek a Shadowhunters rajongók, ugyanis szuper híreket tett közzé a napokban a Freeform! Először is: tíz újabb részt rendeltek be a sorozathoz, ami immáron a negyedik évad első felének minősül – hacsak a harmadik évad nem lesz harminc részes.

Eközben már azt is tudjuk, hogy mikor jön a harmadik évad: 2018. április 3. a várva várt premier dátuma. Kicsit szomorú vagyok emiatt, jó lett volna már januárban nézni, de hát, ez van.

Új szereplőket is bejelentettek. Az évad főgonosz Lilith lesz, aki ugye Sebastian anyja. A karaktert a harminc éves Anna Hopkins alakítja, ami leginkább A Defiance – Az ellenállás városa sorozatból lehet ismerős.

Aki pedig csípi Luke anyukáját, Cleophas nővért, az most örülhet, mert az egykori vasnővér bizony visszatér!

A képen Anna Hopkins látható, ő alakítja majd Lilithet, a démont

Érkezik egy új karakter is, ő a könyvekben nem szerepel. Lorenzo Rey boszorkánymesterről van szó, Magnus egyik riválisa lesz. Őt Javier Munoz alakítja majd, aki a Hamilton Broadway darab egyik főszereplőjeként aratott nagy sikert. Ami a magánéletét illeti, kalandos életútja van: rák túlélő, HIV-vel él 2002 óta és nyíltan vállalja a melegségét.

És akkor a végére a jó hír: kaptunk egy trailert is, ami kicsivel több, mint egy percben vázolja, hogy mire számíthatunk az évad során. Nem spoilerezek, a videó úgyis mindent elárul.