Home Hírek Fény az éjszakában – Itt az Utánad a sötétbe 2. magyar borítója

Fény az éjszakában – Itt az Utánad a sötétbe 2. magyar borítója

Úgy tűnik, hogy még idén megjelenhet. A. Meredith Walters új regénye, a Fény az éjszakában, ami az Utánad a sötétbe folytatása 🙂 A könyvhöz már meg is érkezett a magyar borító, alább megnézhetitek a fülszöveggel együtt. A borító szerintem nagyon szép lett, tipikusan a “jó ránézni” kategória. Szerintetek?

A. Meredith Walters – Light in the Shadows – Fény az éjszakában (Utánad a sötétbe 2.)

Maggie sosem hitte, hogy újra látja Clayt. Ezért inkább igyekszik újra összerakni régi életének darabjait, még ha úgy is érzi, nem bízhat meg senkiben. Megpróbál továbblépni, előre, ahogy Clay kívánta.

Clay nem képes elfelejteni Maggie-t, bár erőszakkal elszakította magát tőle, hogy megkaphassa a segítséget, amire mindennél jobban szüksége van. És most gyógyul… apránként. De a szíve még mindig a lányé, akinek az életét köszönheti.

Amikor egy váratlan tragédia újra egymás mellé sodorja a fiatalokat, többé semmi nem olyan, mint azelőtt. Csakhogy vannak dolgok, amik sosem változnak. Lehetséges átformálni a sötétséget, ami kis híján elnyelte őket, és elérni végre, amire mindketten vágynak? Létezik vajon a boldogság két ember számára, akik ennyit küzdöttek már, csak hogy együtt legyenek? Vagy a félelem és a démonaik örökre elszakítják őket egymástól?

A szerelem attól különleges, hogy ha szinte bele is halna az ember, mégis képes begyógyítani a sebeket. És az éjszaka mélyén mindig ott ragyog a fény.