Home Hírek Újabb Twilight könyvet írt Stephenie Meyer? – Sokan a Midnight Sun-ban reménykednek!

Újabb Twilight könyvet írt Stephenie Meyer? – Sokan a Midnight Sun-ban reménykednek!

A napokban megjelent egy számláló a Twilight-szerző Stephenie Meyer hivatalos oldalán, ami azt jelzi, hétfőn hatalmas bejelentésre számíthathatunk.

De mit akar nekünk bejelenteni az írónő? A rajongók máris elkezdtek variálni és reménykedni, hogy egy új Twilight kötetről lehet szó, méghozzá a Midnight Sun-ról, ami az Alkonyat első részének a történetét meséli el Edward szemszögéből.

És mi vezetette a fanokat erre az útra, hogy azt gondolják ez a regény érkezhet? 2015-ben Meyer interjút adott, amiben arról mesélt, hogy még akkor is dolgozott a Midnight Sun-on, csak félretette E.J. James Grey megjelenése miatt.

“Az anyukám kinyír, ha nem fejezem be. Minden egyes születésnapján, minden karácsonykor megjegyzi nekem, hogy ez az egyetlen, amire igazán vágyik tőlem”.

Nos, hamarosan kiderül, hogy miről is van szó, milyen bejelentéssel készül Meyer, az viszont már most látszik, hogy beizzította a rajongók fantáziáját.

Simán benne van, hogy akár egy teljesen új sztorit lebegtet be, például korábban arról nyilatkozott, hogy szívesen írna Jacob és Renesméé kapcsolatáról, de persze az sem lenne kizárt, ha a legutóbb megjelent regénye, A Vegyész kapcsán kapnánk valamilyen információt.

Egy biztos, egy új sztorira a Twilight világából vevő lennék, de ha nem krimit ír, akkor bármilyen Meyer újdonságra nyitott vagyok. Itt lehetne már a hétfő 🙂